Rodi

Voorjaarsmarkt Scorlewald

Voorjaarsmarkt op Scorlewald. (Foto: aangeleverd)

SCHOORL - Scorlewald - aan de Valkenlaan 14 in Schoorl - houdt zaterdag 10 mei van 10.00 tot 15.00 uur een voorjaarsmarkt. De werkplaatsen van Scorlewald presenteren zich op het Middenplein en de Valkenhoeve en bieden hun producten te koop aan.


De bewoners van Scorlewald zijn trots om hun ambachtelijk werk te laten zien en te verkopen. De producten zijn gemaakt in de pottenbakkerijen, de weverijen, de instrumentenwerkplaats. Verder is er het brood uit de bakkerij en het gebak uit de banketbakkerij. Ook in de werkplaatsen op de Valkenhoeve is iedereen van harte welkom. Daar zijn de producten van de metaalwerkplaats, de papierwerkplaats en de biologisch dynamische tuin te vinden. Verder is er onder andere een tweedehands boekenstand, een uitgebreide stand met edelstenen en een stand met viltproducten.
Zoals elk jaar is de opbrengst van de voorjaarsmarkt voor een of meerdere goede doelen in de gehandicaptenzorg. Dit jaar gaat een deel van de opbrengst naar zorgkwekerij Croon en Bergh een project van Scorlewald en naar Stichting Gambia speelt mee. In verband met beperkte parkeermogelijkheden wordt aan de bezoekers van de voorjaarsmarkt gevraagd zoveel mogelijk met de fiets te komen.
Meer informatie via www.scorlewald.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 23 april 2014 - 08:49