Rodi

Hoeke en Nissan sluiten jaar groen en positief af

Nissan-dealer Hoeke scoort onder andere met de Qashqai crossover. (foto aangeleverd)

HOOFDDORP - Als dealer van Nissan mag Autobedrijf Hoeke in Hoofddorp zich al lange tijd verheugen in het aanbod van volledige elektrische, groene personen- en bedrijfswagens. De Leaf geldt al jaren als een vaste waarde net als de E-NV200 Evalia MPV. Een model dat ook met een gesloten laadbak als E-NV200 VAN leverbaar is en net als de Leaf rond de jaarwisseling de nodige veranderingen ondergaat.


Patrick Hoeke: “We staan aan de vooravond van de nieuwe Leaf. Dat model stond hier onlangs al even tijdens een sneak preview en genereerde direct orders. Begin 2018 staat dit vijfpersoonsmodel echt in de showroom met de gedurfde nieuwe look en een 40 KWh batterij, die de 110 kW/150 pk elektromotor een actieradius van 378 kilometer geeft. Ter introductie is er de 2.Zero Edition met een e-Pedal, ProPILOT technologie, Intelligent Around View Monitor 360 graden zicht, Comfort Pack met verwarming op stoelen en stuurwiel, Apple CarPlay, Android Auto, 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedien- en inklapbare buitenspiegels met verwarming, climate- en cruise control en dat alles vanaf 34.990 euro. Dit specifieke model is alleen wel leverbaar in maar twee kleuren.''

Aandrijflijn


Tegelijkertijd komt deze aandrijflijn beschikbaar in de E-NV200 Evalia en VAN. “Volgens de NEDC-norm ligt de actieradius rond de 280 km. Met zijn laadcapaciteit van 4,2 kuub en 795 kilogram is de VAN praktisch voor intern- en stadstransport, pakketdiensten, maar ook de bakker of de apotheek. De voor 5 tot 7 personen en hun bagage geschikte NV-200 Evalia wordt net als de Leaf vaker als taxi ingezet. Deels door de fiscale maatregelen, maar ook omdat aanbestedingen steeds vaker vragen om Co2 verlagende prestaties. Deze auto’s bieden in een ‘af fabriek’ oplossing 0 procent uitstoot en bewezen zich in de afgelopen periode overduidelijk. Nissan begon op tijd met de ontwikkeling van deze techniek en staat nu aan de basis van een verdere uitrol van elektrische en hybride producten voor de komende periode”, vervolgt Patrick Hoeke.
Voor echte ‘patrolheads’ valt er bij Nissan en Hoeke ook van alles te beleven. Hoewel de verleiding groot is, denken we dan niet direct aan de 370Z coupé en Roadster of de GT-R, maar bijvoorbeeld aan de Micra en Juke. Modellen waarvan nu de dynamische N-Line uitvoeringen in een gelimiteerde serie zijn gepresenteerd. Sportief uitgevoerd met een zwarte afwerking en rode Nismo accessoires, die mooi afsteken bij de beschikbare kleuren Pearl White en Silver. Met de N-Connecta uitrusting plus een Black Exterior pakket met rode spiegelkappen, strips op de dorpel, details op de bumpers en N-Line logo’s. En verder het NissanConnect navi-systeem met al zijn functies, een lederen stuurwiel, automatische airco, lichtmetalen wielen en mistlampen voor. Voor de Micra is de combinatie gekozen met een IG-T 90 benzinemotor en in het vooronder van de Juke ligt de DIG-T 115 motor.

Nissan Motorsport


Patrick Hoeke: “Deze versies zijn een duidelijke knipoog naar Nissan Motorsport, maar voor een grotere groep betaalbaar en dus aantrekkelijk. Met de Micra en Juke zie je mensen vaker voor een persoonlijkere aankleding kiezen, alhoewel de fabrikant de modellen al steeds completer aanbiedt. Andere succesmodellen zijn de nieuwe Xtrail en Qashqai crossovers. Ondanks de sterk toegenomen concurrentie doen die het enorm goed. Vooral zakelijk Nederland kiest voor deze gewaardeerde auto’s, die na de vernieuwing op alle punten weer verder zijn verbeterd en nog meer bieden op het gebied van comfort, techniek en veiligheid. Een model dat door de introductie bij een ander merk ook weer volop is de spotlights staat, is onze robuuste en veel geprezen Navara Pick-up met twee- en vierwielaandrijving. Een model waarin de decennialange ervaring van Nissan op het gebied van pick-ups samenkomt. Ook een model waarop wij, net als op de NV200, NV300, NV400 en NT400 Cabstar bedrijfswagens standaard 5 jaar fabrieksgarantie met een totaal van 160.000 kilometer geven.”
Nissan-dealer Hoeke sluit het jaar af met vele aantrekkelijke aanbiedingen op de voorraadmodellen, waaronder ook de hier nog niet genoemde ruime Pulsar. Dus voor wie aankoopplannen heeft, is het verstandig Nissan in het lijstje mee te nemen en te vragen naar de acties en de inruilvoordelen.

Artikel geplaatst op dinsdag 19 december 2017 - 11:34